KARO KUNSTHARSVLOEREN Irisstraat 7A 6163 GH Geleen Tel: +31 (0)65 157 85 35

Siergrindvloeren
Marmergrindvloeren
Troffelvloeren
Kunststofgietvloeren
Acrylaatvloeren
Coatingsystemen
RVS traprenovatie
Eye ledverlichting
Ondergronden
Hoe herken ik kwaliteit
De klanten aan het woord
Contact

Marmergrindvloeren

Marmergrindvloeren is een totaal nieuw type natuursteen vloerbedekking die menig hart sneller zal doen kloppen. Bij de eerste kennismaking denkt u aan Terrazo. De natuurlijke uitstraling van het product is bijzonder mooi.

Marmergrindvloer wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Na het breken van deze natuursteen worden de stukken steen getrommeld om de scherpe kanten eraf te polijsten. Vervolgens worden deze stenen vermengd met kunststoffen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond.
U kunt kiezen uit verschillende standaard kleuren die allen uit de natuurlijke kleur van marmer is samengesteld. De steenmaat kunt u ook zelf bepalen, deze varieert van 4mm korrel tot 12 mm korrel. De dikte van deze vloerafwerking zal afhangen van de steenmaat die u kiest.

Met de aanschaf van de marmergrindvloer verzekerd u zich van onderhoudsarme eigenschappen. Stof en inloop vuil verzamelen zich namelijk onzichtbaar in de open structuur, waar het zich eenvoudig uit laat stofzuigen. Bij een vlek veroorzaakt door bij b.v. rode wijn, koffie, ect. Pakt u een sopje en met een harde borstel verwijdert u deze vlek.

1 à 2 keer per jaar heeft de marmergrindvloer een goede schrobbeurt nodig. Hiervoor zijn speciale reinigingsproducten voor ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de natuurlijke glans behouden blijft. Als u de vloer geschrobd heeft moet u vervolgens het vuile water opzuigen met een stof-waterzuiger.


Wat zijn de voordelen van marmergrindvloeren:

  • Keuze uit tal van kleuren met verschillende steenmaten 4 t/m 12 mm
  • Geluids absorberend
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Slijtvast