KARO KUNSTHARSVLOEREN Irisstraat 7A 6163 GH Geleen Tel: +31 (0)65 157 85 35

Siergrindvloeren
Marmergrindvloeren
Troffelvloeren
Kunststofgietvloeren
Acrylaatvloeren
Coatingsystemen
RVS traprenovatie
Eye ledverlichting
Ondergronden
Hoe herken ik kwaliteit
De klanten aan het woord
Contact

Kunststofgietvloeren

Kunststofgietvloer is een zelfnivellerende naadloze vloerafwerking op basis van een epoxyhars (hard) of een polyurethaanhars (elastisch) in talloze kleuren .
Onze gietvloeren worden geleverd in een drie of vierlaags systeem.
De keuze van de laatste lagen zijn om bepaalde eigenschappen te verkrijgen zoals; krasvastheid, uv bestendigheid, antislip en decoratief.
Een kunststofgietvloer wordt aangebracht op een bestaande draagvloer bv. een cementdekvloer, beton, polybeton, tegels, of een houtenvloer.

Een kunststofgietvloer is een zeer slijtvaste vloer met een afsluitlaag goed bestendig
Tegen motorolie, diesel. petroleum,zuren,..en word daarom veel geplaatst in werkplaatsen, garages, industrie, horeca, zwembaden. Door zijn strakke en mooie lijn komt deze vloer meer in de belangstelling bij particulieren. Deze vloer is in alle kleuren verkrijgbaar, ingestrooid met vlokken of qwartzkorrel, glans of matte toplaag. Verder is deze vloer ook zeer geschikt voor badkamers, garages, berging, slaapkamer, keuken, living. Wat ook een groot voordeel van deze vloer is zijn snelle uitharding, na ongeveer twaalf uur, bij minimum achttien graden bewandelbaar is ( ! maar nog niet volledig uitgehard ). Er wel rekening mee houdend dat ongeacht de oppervlakte , de vloer in drie lagen word opgebouwd en elke laag een uitharding vereist van twaalf uur. Ook een zeer groot voordeel van deze vloer is het onderhoud ,omdat er niets in de vloer indringt volstaat een droge of vochtig doek.Wat zijn de voordelen van kunststofgietvloeren:

  • slijtvast, sterk, stofvrij en duurzaam
  • vloeistofdicht
  • goede bescherming tegen oliĆ«n en chemicaliĆ«n
  • onderhoudsarm
  • voor vele doeleinden geschikt zoals; garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren woningen, winkels,etc.