KARO KUNSTHARSVLOEREN Irisstraat 7A 6163 GH Geleen Tel: +31 (0)65 157 85 35

Siergrindvloeren
Marmergrindvloeren
Troffelvloeren
Kunststofgietvloeren
Acrylaatvloeren
Coatingsystemen
RVS traprenovatie
Eye ledverlichting
Ondergronden
Hoe herken ik kwaliteit
De klanten aan het woord
Contact

Eye ledverlichting

Een modern en designvol, ultravlak inbouwspotje met een inbouwdiepte van slechts 6,5 mm, geheel gebaseerd op de duurzame LED-technologie. Een doorbraak, zowel op het gebied van moderne verlichting, als ook een onderscheidende, innovatieve ontwikkeling in de moderne vloerenwereld.

Met de diverse productvarianten ‘hout’, ‘tapijt’, ‘quartz’, ‘natuursteen’, een tweetal professionele Outdoor varianten en een drietal nieuwe productinnovaties in het vooruitzicht, is Eyeleds® een gewild product en snel groeiende merknaam in het internationale vloerensegment. Met name bij het voorschrijvende publiek is het product zeer geliefd vanwege de volledige normconformiteit (ENEC, VDE, IP67, e.v.a.), de zeer hoogwaardige uitstraling en de enorm brede inzetbaarheid.

Installatiegemak siert het product, dat door iedere vakman, professional of niet, geïnstalleerd kan worden. De snelle en eenvoudige integratie van Eyeleds® maakt het mogelijk het product in vrijwel alle soorten vloeren toe te passen, zowel binnenshuis als ook buiten. Het spotje zelf, gebaseerd op de moderne kleuren wit, blauw en amber, wordt geleverd met een designvolle roestvrij staal of messingkleurige behuizing. Met de introductie van een drietal verschillende vormen (rond, vierkant, pijlvormig) kunnen tal van geschikte toepassingen voor het product gevonden worden.

Eyeleds® zijn functioneel in te zetten als bijvoorbeeld oriëntatie markerings en designverlichting, maar leveren ook een aanzienlijke bijdrage aan de algemene veiligheid. Verder kunnen Eyeleds® naar eigen inzicht in vele verschillende concepten geïntegreerd worden, omdat de minimale inbouwdiepte vrijwel geen grenzen stelt aan creativiteit en toepasbaarheid.

De enorm lange levensduur (minimaal 100.000 brand uren), het minimale stroomverbruik (Laagvolt, bij 24 uur per dag branden op jaarbasis slechts € 0,50 per LED), de geringe warmte ontwikkeling (het lampje wordt nooit warmer dan 35 graden en kan daarom zelfs blootsvoets overlopen worden) de hoogwaardige kwaliteit (SMD-LED-technologie) en de designvolle afwerking maken het product een aanrader voor iedere specialist!