KARO KUNSTHARSVLOEREN Irisstraat 7A 6163 GH Geleen Tel: +31 (0)65 157 85 35

Siergrindvloeren
Marmergrindvloeren
Troffelvloeren
Kunststofgietvloeren
Acrylaatvloeren
Coatingsystemen
RVS traprenovatie
Eye ledverlichting
Ondergronden
Hoe herken ik kwaliteit
Contact

De klant aan het woord

Onze klanten aan het woord
Hun ervaring met kunststofvloeren

Familie Paulissen
Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen

Na goed onderzoek zijn wij blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Familie Schaap
Ben zeer tevreden over dit bedrijf, nogmaals dank.

Familie Post
Zeer snelle offerte en uitvoering. Er wordt zeer netjes gewerkt. Het is absoluut vakwerk wat er geleverd wordt, ook de mensen zijn fijn in de omgang. Het is absoluut een aanrader en toont grote klasse en kundigheid. Niet verder zoeken maar gebruik maken van de diensten van Karo kunstharsvloeren. Bij ons is er binnen 14 dagen een grindvloer gelegd na de eerste offerte aanvraag. En zijn er heel gelukkig mee.

Familie Dieters
Wij zijn zeer te spreken over Karo kunstharsvloeren. Prachtig is onze vloer geworden, hij heeft goude handen. Altijd op tijd, werkt snel, netjes en goede afspraken.

Familie Ronda
Begin Maart zocht ik een vloerbedrijf om grind in de woonkamer te leggen, en de trap te bekleden. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Roger, en ik moet zeggen hij heeft puik werk geleverd en tegen een mooie prijs.
Kan deze man van harte aanbevelen.

Familie Zuiverloon
Roger heeft de gehele bovenverdieping van ons voorzien van een grindvloer. Roger zelf is een ontzette plezierige persoon, die niet moeilijk doet en waarmee je prima overweg kan. Verder is hij een vakman pur sang. Werkt rustig en goed door, is een precieze werker en let ook op details. Het resultaat mag er dan ook wezen. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Alles perfect gedaan 100% aanrader.

Familie Vaesen
Roger heeft mij bij de gehel woning voorzien van Marmergrind en het resultaat mag er wezen. Deze man is erg gemotiveerd en geeft prima advies. Prijs kwaliteit verhouding is in orde. Een prima aanrader.

Familie de Bruijn
Ik heb door Karo-kunstharsvloeren een kunstof gietvloer laten leggen in mijn keuken,logeer kamer en 2 gangen in diverse kleuren het resultaat is verbluffend en de ideale oplossing voor stofvrije en waterdichte afwerking voor in de keuken. Goed werk geleverd zeer tevreden over de prijs.

Familie Dewaide
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de marmergrindvloer die Karo vloeren bij ons heeft gelegd in de woonkamer en keuken. Voor een scherpe prijs een zeer mooie strakke vloer, echt vakwerk. Hartelijk dank.